Tag: Zoet

Ayam kecap

Ayam kecap Indonesisch eten is altijd een heerlijk avontuur voor de smaakpapillen. Ayam kecap is een klassiek gerecht uit de Indonesische keuken dat je zeker moet proberen. Het is een zoet en hartig gerecht dat wordt gemaakt met kip, sojasaus en suiker. Ingrediënten: 500g kippenvlees (in stukjes gesneden) 4 teentjes knoflook (fijngesneden) 2 sjalotten (fijngesneden) 1 rode peper (fijngesneden) 2 eetlepels ketjap manis 2 eetlepels oestersaus 1 eetlepel palmsuiker Zout en peper naar smaak Olie om in te bakken

Lees verder →

Nasi rames met zoete sojasaus

Nasi rames met zoete sojasaus Ben jij op zoek naar een heerlijk Indonesisch gerecht? Dan is nasi rames met zoete sojasaus echt iets voor jou! Dit gerecht bestaat uit verschillende onderdelen en wordt geserveerd met rijst en een zoete sojasaus. Hieronder vind je het recept, inclusief alle benodigde ingrediënten en tips. Ingrediënten: 500 gram rijst 400 gram kipfilet, in blokjes gesneden 250 gram rundvlees, in blokjes gesneden 200 gram varkensvlees, in blokjes gesneden 100 gram tauge 4 eieren, gekookt en gepeld Sambal (naar smaak)

Lees verder →

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door op "Accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.