Tag: Visgerecht

Pepes Ikan: gestoomde gekruide vis bij nasi rames

Pepes Ikan: gestoomde gekruide vis bij nasi rames Achtergrondinformatie over Pepes Ikan en Nasi Rames Pepes Ikan is een traditioneel Indonesisch gerecht van gestoomde vis in bananenblad, gekruid met verschillende kruiden en specerijen. Het wordt vaak geserveerd als onderdeel van een nasi rames-maaltijd. Nasi Rames is een populair Indonesisch gerecht dat bestaat uit rijst geserveerd met verschillende bijgerechten zoals groenten, vlees of vis, ei en sambal. Het is ontstaan ​​uit de Javaanse keuken en is tegenwoordig in heel Indonesië te vinden. Het doel van dit artikel is om meer te weten ...

Lees verder →

Sambal goreng udang

Recept voor Sambal Goreng Udang Sambal goreng udang is een populair Indonesisch gerecht dat vaak wordt geserveerd als bijgerecht. Het is een heerlijk pittig gerecht van garnalen gekookt in een kruidige saus van onder andere sambal, kokosmelk en tamarinde. Hieronder vind je het recept voor dit smaakvolle gerecht. Ingrediënten: 500 gram rauwe garnalen, gepeld en schoongemaakt 4 teentjes knoflook, fijngehakt 2 uien, fijngesneden 4 rode pepers, fijngehakt (of naar smaak) 3 el sambal oelek 1 stengel citroengras, gekneusd 400 ml kokosmelk 1 el tamarindepasta (asem)

Lees verder →

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door op "Accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.