Tag: Varkensvlees

Babi kecap

Babi kecap Babi kecap is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Het is een eenvoudig te maken gerecht dat bestaat uit varkensvlees, ketjap en kruiden. Het gerecht wordt vaak geserveerd met rijst en groenten. Ingrediënten 500 gram varkensvlees (bijvoorbeeld hamlappen of speklappen) 3 eetlepels ketjap manis 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui, gesnipperd 1 theelepel sambal oelek (optioneel) 1 theelepel trassi (garnalenpasta) Sap van 1 limoen Zout en peper naar smaak Olie om in te bakken

Lees verder →

Nasi rames met varkensvlees

Nasi rames met varkensvlees Ben je op zoek naar een heerlijk Indonesisch gerecht? Probeer dan eens nasi rames met varkensvlees. Dit gerecht is een mix van verschillende smaken en texturen en zit boordevol eiwitten en groenten. Het is ook nog eens makkelijk te maken, dus perfect voor een doordeweekse avondmaaltijd. Ingrediënten 300 gram rijst 300 gram varkensvlees (bijvoorbeeld hamlappen of speklappen) 1 ui, gesnipperd 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 rode peper, fijngehakt (verwijder de zaadjes als je niet van pittig houdt) 2 eetlepels ketjap manis 2 ...

Lees verder →

Nasi rames met ketjap

Nasi rames met ketjap - Het Recept Ingrediënten: 300 gram rijst 500 gram kipfilet of varkensvlees, in blokjes gesneden 200 gram sperziebonen, gehalveerd 200 gram wortels, in plakjes gesneden 1 ui, fijngesneden 3 teentjes knoflook, fijngesneden of geperst 2 eetlepels ketjap manis sambal oelek naar smaak (optioneel) Zout en peper naar smaak Sommige ingrediënten zoals de rijst en de groenten zijn essentieel voor dit gerecht. De ketjap manis zorgt voor een zoete smaak en is daarom onmisbaar. Bereiding:

Lees verder →

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door op "Accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.