Tag: Sojasaus

Babi kecap

Babi kecap Babi kecap is een heerlijk gerecht uit de Indonesische keuken. Het is een eenvoudig te maken gerecht dat bestaat uit varkensvlees, ketjap en kruiden. Het gerecht wordt vaak geserveerd met rijst en groenten. Ingrediënten 500 gram varkensvlees (bijvoorbeeld hamlappen of speklappen) 3 eetlepels ketjap manis 2 teentjes knoflook, fijngehakt 1 ui, gesnipperd 1 theelepel sambal oelek (optioneel) 1 theelepel trassi (garnalenpasta) Sap van 1 limoen Zout en peper naar smaak Olie om in te bakken

Lees verder →

Nasi rames met zoete sojasaus

Nasi rames met zoete sojasaus Ben jij op zoek naar een heerlijk Indonesisch gerecht? Dan is nasi rames met zoete sojasaus echt iets voor jou! Dit gerecht bestaat uit verschillende onderdelen en wordt geserveerd met rijst en een zoete sojasaus. Hieronder vind je het recept, inclusief alle benodigde ingrediënten en tips. Ingrediënten: 500 gram rijst 400 gram kipfilet, in blokjes gesneden 250 gram rundvlees, in blokjes gesneden 200 gram varkensvlees, in blokjes gesneden 100 gram tauge 4 eieren, gekookt en gepeld Sambal (naar smaak)

Lees verder →

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door op "Accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.