Tag: Indonesische keuken

Nasi rames met garnalen

Nasi rames met garnalen Wil je genieten van een heerlijke Indonesische maaltijd? Probeer dan eens deze nasi rames met garnalen. Dit gerecht is niet alleen lekker, maar ook nog eens gezond en makkelijk te maken. Het is een combinatie van rijst met verschillende bijgerechten, waaronder groente, vlees en vis. Door de toevoeging van garnalen krijgt dit gerecht net dat beetje extra smaak. Ingrediënten: 300 gram rijst 200 gram garnalen 1 ui 2 tenen knoflook 1 rode peper 100 gram sperziebonen 100 gram wortelen 100 gram ...

Lees verder →

Traditionele nasi rames

Traditionele nasi rames Ben je op zoek naar een heerlijk traditioneel Indonesisch gerecht? Dan is nasi rames zeker een aanrader! Dit gerecht bestaat uit rijst met verschillende bijgerechten zoals vlees, groenten en ei. Nasi rames is ontstaan in de tijd van de Nederlandse kolonisatie van Indonesië en is sindsdien uitgegroeid tot een populair gerecht in zowel Indonesië als Nederland. Ingrediënten Rijst Kip of rundvlees Groenten zoals sperziebonen, taugé en wortel Gekookt ei Sambal (optioneel) Ketjap manis (zoete sojasaus) Bami ...

Lees verder →

Deze website maakt gebruik van cookies om de gebruikerservaring te verbeteren. Door op "Accepteren" te klikken ga je akkoord met het gebruik van alle cookies.